Ministarstvo Kulture službene stranice

Dobro došli na stranice e-Pisarnice Ministarstva kulture i medija.

e-Pisarnica Vam omogućuje da provjerite fazu rješavanja predanog zahtjeva (e-Predmet), da se prijavite za predaju zahtjeva za ovlaštenjem te kasnije za dohvat odobrenih zahtjeva za ovlaštenjem (e-Ovlaštenja Ministarstva kulture i medija), predaju i praćenje prijava na javni natječaj za financiranje programa i projekta u kulturi iz Proračuna Republike Hrvatske.


Napomena za predlagatelje koji prijavljuju programe u ime pravne osobe (npr. institucije, ustanove, udruge, trgovačkog društva i sl.)

Molimo odgovorne osobe za zastupanje da prvo u modulu e-Ovlaštenja Ministarstva kulture i medija podnesu zahtjev za izdavanjem e-Ovlaštenja Ministarstva kulture i medija. Nakon prihvaćanja podnesenog zahtjeva, Ministarstvo kulture i medija će im omogućiti da ispunjavaju i predaju e-Prijavnice te imaju uvid u iste. Ukoliko to žele, osobe ovlaštene za zastupanje kojima je izdano e-Ovlaštenje Ministarstva kulture i medija mogu samostalno putem istog modula ovlastiti druge osobe koje također mogu ispunjavati i predavati e-Prijavnice u ime pravne osobe.

eOvlaštenja se odobravaju unutar 24 sata od trenutka predaje zahtjeva za ovlaštenjem.